Vælg en side

Book et foredrag med Martin Ågerup:

Chatbots og sprogmodeller: Grib mulighederne!

Foredraget er målrettet ledelse og medarbejdere i virksomheder og organisationer, som ønsker inspiration til, hvordan de kan udnytte chatbots og sprogmodeller til at skabe værdi.

Bliv inspireret af eksempler fra den virkelige verden, hvor anvendelse af sprogmodeller har drevet innovation, effektivitet og rentabilitet – fra strømlining af interne processer til forbedring af kundeoplevelser.

Der er meget hype om AI. Selve begrebet er faktisk misvisende, for vi er ikke i nærheden af at skabe en egentlig kunstig intelligens. Det ændrer imidlertid ikke ved, at AI og sprogmodeller rummer enorme muligheder for innovation og vækst i stort set alle brancher og virksomheder.

Lær hvordan man som virksomhed kan tænke på AI som et håndgribeligt værktøj, der kan integreres strategisk i forretningen og sikre en konkurrencefordel i fremtiden.

MARTIN ÅGERUP er medstifter af og adm. direktør for Popoulos Analytics. Han er tidligere direktør for den borgerlige tænketank CEPOS. Han er formand for Instituttet for Fremtidsforskning og medlem af bestyrelsen i Den Berlingske Fond og i Johan Schrøders Fond.

Martin er Bachelor of Science i økonomi og økonomisk historie fra University of Bristol samt MA i økonomi fra University of Exeter.

    Booking af foredrag igennem foredragsbureauet Athenas:

    Tag med os på en transformativ rejse for at omdefinere succes sammen.

    Vi er mere end en tjenesteudbyder; vi er dine strategiske partnere til at navigere i det stadigt udviklende landskab af teknologi og forretning.